EmailTwitterFacebookLinkedIn

Installatiedeskundige afdeling Servicecentrum

Maak jij het verschil met jouw vakkennis en creativiteit? 

Contractomvang

Salaris (fulltime)

Maak het verschil

Je bent gewend om met externen samen te werken en deze aan te sturen zoals: overheidsinstellingen (brandweer, gemeente), installatiebedrijven, het energiebedrijf e.d. Jij weet de enorme technische complexiteit tastbaar te maken voor buitenstaanders, bent een vak volwaardige sparringpartner die de juiste afwegingen kan maken. Je hebt ruim ervaring met meerjarenonderhouds-planning en bent gewend te werken met begrotingen en budgetten. Je bent gewend aan een breed scala aan beheerstaken en hebt actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving.

Wij zoeken een ervaren ‘Projectleider’ met groot gevoel voor processen, nieuwe ontwikkelingen en optimalisatietrajecten. Je hebt bewezen dat je complexe projecten kan managen en bent een fris vooruitstrevende professional die denkt in mogelijkheden en kansen. Je vindt het een uitdaging om te werken in een verantwoordelijke baan als installatiedeskundige met als doel: “Gezamenlijk vanuit het Servicecentrum een optimale bijdrage leveren aan zorg.”

Jouw toekomstige werkplek en team

Als Installatieverantwoordelijke ben jij samen met je collega’s van het Servicecentrum verantwoordelijk voor het facilitair bedrijf, vastgoed en techniek in gebouwen verspreid over de regio Eindhoven en het prachtig groene landgoed ‘De Grote Beek’. Denk hier bijvoorbeeld aan onze zwaar beveiligde TBS Kliniek ‘De Woenselse Poort’, een breed scala aan zorg, infra, horeca, woningen, kantoren. Je bent onderdeel van het team Techniek & Infra bestaande uit 7 fte. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de E- en W-installaties en de Infrastructuur.

Je werkt binnen het Servicecentrum nauw samen met de collega’s van de Vastgoed en Facilitair om dagelijks een top prestatie te leveren richting onze collega’s en cliënten in de zorg. Ook werk je nauw samen met de zorg en afdelingen als ICT, Inkoop en Veiligheid.

Jouw achtergrond

Je bent in het bezit van een diploma HTS  Elektrotechniek, Hogere Installatietechniek of een vergelijkbare opleiding en hebt actuele kennis van NEN 3140, NEN2767 en meerjarenonderhoudsplanning. Verder heb je kennis en ervaring van vastgoedmanagementsoftware van met name 0-prognose en kennis van Topdesk is een pré.

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Communicatief vaardig in woord en geschrift;
 • Grote mate van organisatiesensitiviteit;
 • Stressbestendig, analytisch en proactief;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Dienstverlenende en positief ingestelde persoonlijkheid;
 • Aantoonbaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met BIM, 3D tekenen en tekening lezen is een pré;
 • Ervaring binnen een zorginstelling is een pré.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 55: minimaal € 3076 maximaal € 4785 op basis van 36 uur.  
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan bedrijfsfitness of aan het fietsplan. 
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Cafeïne Dealers met je collega’s. 

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Hans Pepers (Manager) via telefoonnummer 040- 2970590 of Miriam van den Eijnden (Managementassistente Service Centrum) via 06-51974512.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.