GGzExperience 9 juli


Dit evenement is inmiddels afgelopen. Geïnteresseerd in werken bij GGzE? Kijk dan op deze website naar de vacatures of neem contact met ons op.


 

Ontdek onze ouderenpsychiatrie: GGzE Nestor

Heb jij een zorggerelateerd diploma op zak? En ben jij op zoek naar een baan in de ouderenpsychiatrie of gewoon geïnteresseerd in wat Nestor te bieden heeft? Doe eens gek en bezoek ons online! Op 9 juli organiseren wij weer een banenmarkt: de GGzExperience.

In deze online editie laten we je graag kennismaken met Nestor. Het thema is: Grijs is nergens zo kleurrijk. Gewoonlijk organiseren we een fysieke inloop maar dat is vanwege corona niet mogelijk.

Het event

Het programma duurt van 13.00 tot maximaal 15.00 uur. Tijdens dit live event vertellen jouw toekomstige collega's over hun werk en boeiende werkomgeving. In maximaal 2 uur tijd heb je uitgebreid kennis gemaakt met (het werken binnen) Nestor, onze vacatures en de sollicitatieprocedure. Daarna begint het aftellen tot je eerste werkdag...

Stel je vragen en meld je aan

Wij bieden de mogelijkheid om voorafgaand aan dit event vragen te stellen via: ggzexperience@ggze.nl. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om via de mail gedurende de uitzending vragen te stellen. Het zal ons niet lukken om iedereen antwoord te geven tijdens deze uitzending, maar we doen ons best om je alsnog achteraf te beantwoorden. Daarom is het prettig wanneer je jouw contactgegevens achterlaat via het inschrijfformulier, zodat we zeker weten dat we je kunnen bereiken. Ook sturen we je de link naar de livestream via de mail, zodat je hem makkelijk kunt terugvinden. 

Gaan jullie ons zien op 9 juli? Tot dan!