EmailTwitterFacebookLinkedIn

Planetree

Planetree is een manier van denken, kijken, luisteren en doen waarbij mensgerichte zorg en nauw contact met naastbetrokkenen voorop staat. Een Planetree-organisatie kenmerkt zich door vriendelijke, rustgevende gebouwen en inrichting, aanwezigheid van kunst en water, een sociale omgeving door betrokkenheid van familie en gemeenschap, grote aandacht voor situatie en medewerker en collegialiteit.

Opvallend is de hartelijkheid en interesse onder medewerkers en leidinggevenden. Iedereen is zichtbaar en gemakkelijk benaderbaar. Medewerkers zijn duidelijk in wat ze wel en niet voor de cliënt kunnen doen. Zij spreken elkaar en cliënten aan op gezond gedrag en ontvangen waardering voor goed werk.

Lees meer over Planetree.
Bekijk ons Planetree-filmpje.

Waarom Planetree bij concern GGzE?

GGzE wil een gezonde en gastvrije omgeving bieden aan cliënten en medewerkers. Een omgeving waarin de cliënten en medewerkers zich veilig voelen en waarin het prettig verblijven en werken is. De zorg moet er toe doen voor de cliënt en zijn omgeving. Zorg waarvan de cliënt zegt: ik ben verrassend goed behandeld!