TEAM WERVING & SELECTIE


Inge Hollanders

[Dit onderdeel is niet meer ondersteund]
Mijn naam is Inge Hollanders en ik ben sinds begin 2015 werkzaam als Recruiter binnen GGzE. Ik ben verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle functies binnen onze gehele organisatie. Mijn werk is mijn passie waar ik veel energie en plezier uit haal. De beste zijn op het gebied van recruitment is mijn streven.

De juiste persoon op de juiste plek krijgen is mijn uitdaging. De gezondheidszorg heeft mijn hart gestolen. Ondanks het feit dat ik geen opleiding heb gevolgd die gelieerd is aan deze sector kan ik op deze manier indirect toch mijn steentje bijdragen. 

Voor mij is dit mijn droombaan binnen de meest passende organisatie en gun eenieder hetzelfde als hoe ik mijn werk ervaar. Mijn collega’s, Landgoed De Grote Beek, het Planetree-concept, de ontwikkelingen, uitdagingen en mogelijkheden die worden geboden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zorgen ervoor dat ik altijd met een lach op mijn gezicht mijn werkdagen doorloop. 

Ook jouw droombaan vinden binnen GGzE? Kijk snel naar het vacatureaanbod of er een functie open staat die jou op het lijf geschreven is![Dit onderdeel is niet meer ondersteund]

Sanjna Baladien

[Dit onderdeel is niet meer ondersteund]
Mijn naam is Sanjna (spreek uit als San-dj-na) Baladien. Ik ben reeds een aantal jaren werkzaam binnen GGzE. Momenteel vervul ik de functie als jr. HRM adviseur met een specialisatie op het gebied van werving en selectie.

Destijds als starter op de arbeidsmarkt ben ik begonnen bij GGzE. 
Ik ben GGzE dankbaar dat ze mij deze unieke kans hebben geboden. 
GGzE is voor mij een grote leerschool met veel mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing.

Passend bij mijn ambities en vaardigheden heb ik al meerdere functies mogen bekleden om de nodige ervaring op te doen. Ik heb geen zorg-achtergrond maar vanuit mijn vakgebied hoop ik de medewerkers binnen GGzE te “ontzorgen”. 

Route 88 is onze organisatiedoelstelling, een 8 voor medewerkers- en cliëntentevredenheid. We maken al mooie stappen als organisatie, waar het Planetree label er één van is. GGzE laat mensen groeien, jij ook?

Bekijk dan snel ons vacature aanbod en word onze nieuwe collega!
Wellicht tot ziens!