VRIJWILLIGERSWERK


Vrijwilligers zijn onmisbaar voor GGzE. Met hun enthousiasme, betrokkenheid en inzet vervullen ze een belangrijke functie voor onze cliënten. Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk dan de mogelijkheden en meld je aan.

Aan de slag als vrijwilliger?
Als vrijwilliger kun je veel betekenen voor cliënten van GGzE, in groepsverband of juist individueel. Door jouw bezoeken ervaart de cliënt verbinding met de maatschappij en andersom blijft de maatschappij betrokken bij de cliënt. Je kunt samen verschillende activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan: een goed gesprek, wandelen over Landgoed De Grote Beek, winkelen in de stad/dorp of samen fietsen.

Voor de volgende activiteiten doen we graag een beroep op je:

  • Helpen bij activiteiten en evenementen
  • Verwelkomen van gasten op één van onze locaties
  • Verzorgen van computerles voor cliënten
  • Ondersteunen bij een eetpunt

De keuze is aan jou. Samen met de vrijwilligerscoördinator kun je uitzoeken welke activiteit jou het beste ligt en op welke locatie je aan de slag wilt.

Arbeidsvoorwaarden
Ga je aan de slag als vrijwilliger bij concern GGzE, dan krijg je een vrijwilligersovereenkomst en een vaste onkostenvergoeding. Tijdens de uitvoering van je vrijwilligerswerk ben je verzekerd tegen ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid. Je neemt deel aan ons introductieprogramma en krijgt goede begeleiding op de werklocatie. 

Van vrijwilligers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd of een Akkoordverklaring Vrijwilligerswerk van de behandelaar.

Vacatures vrijwilligerswerk
Wil je je inzetten voor cliënten van GGzE? Kijk dan bij de vacatures of er een passende activiteit voor je bij zit.

Meer informatie
Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij GGzE of is er op dit moment geen passende vacature? Neem dan contact op met team vrijwilligerswerk via telefoon 040-2970707 of via e-mail vrijwilligerswerk@ggze.nl
.