EmailTwitterFacebookLinkedIn

Vrijwilliger

“Een luisterend oor bieden voor mensen die het echt nodig hebben geeft mij voldoening.”

“Een luisterend oor bieden voor mensen die het echt nodig hebben geeft mij voldoening.”

Vrijwilliger

 

Als vrijwilliger beteken je echt iets voor een ander, voor onze cliënten. Gewoon door er voor ze te zijn en ze vanuit je eigen ervaringen te ondersteunen. Wil jij hier samen met collega’s ook aan bijdragen? In een omgeving waar geen dag hetzelfde is, met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling?

Dan zit je bij GGzE op de juiste plek. Als één van de grootste spelers in de psychiatrie vinden we een prettige en gastvrije behandel- en werkomgeving erg belangrijk. Want we zijn ervan overtuigd dat het lekker-in-je-vel gevoel bijdraagt aan werkplezier en herstel van onze cliënten. Waar écht aandacht is voor de cliënt en de werknemer en waar we voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen.

Krijg jij er energie van om mensen te helpen in hun herstel? Word vrijwilliger bij GGzE!

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger lever je een onmisbare bijdrage aan het herstel van onze cliënten. Je versterkt hun veerkracht door er voor ze te zijn. Je helpt cliënten zelf de regie te houden over hun herstel en je brengt gezelligheid. Ze kijken uit naar jouw komst. Bij GGzE help je ons bij het organiseren van activiteiten op de afdelingen, je gaat erop uit met cliënten, je helpt bij onze inlooplocaties en ondersteunt de zorgprofessionals bij hun taken.

Je hebt geen speciale opleiding of ervaring nodig om als vrijwilliger bij te dragen aan de zorg voor onze cliënten. Alles wat je nodig hebt is geduld, loyaliteit en interesse in mensen.

Heb je interesse?

Vrijwilligerswerk moet leuk en betekenisvol zijn, zodat jij er het meeste plezier uit haalt. Kijk bij onze vacatures en ontdek waar jij blij van wordt. We plannen dan graag een gesprek, waarin we samen ontdekken wat jij wilt en wat de mogelijkheden zijn voor een mooie en zinvolle samenwerking.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via vrijwilligerswerk@ggze.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als vrijwilliger en samen een positieve bijdrage te leveren!

Hieronder vind je onze vacatures. Benieuwd wat onze collega's van hun werk vinden? Lees hun ervaringen.