EmailTwitterFacebookLinkedIn

Specialist Ouderengeneeskunde | Nestor

Jij draagt graag bij aan het vergroten van de kwaliteit van leven.  

Contractomvang

Salaris (fulltime)

Maak het verschil

Als specialist ouderengeneeskunde richt je je binnen dit team vooral op cliënten met psychiatrische problematiek in combinatie met neurodegeneratieve aandoeningen. Binnen de kliniek voor neuropsychiatrie sta je garant voor de somatische zorg op zowel de  opname afdeling (waar stabilisering, diagnostiek en behandeling centraal staan) als vervolgafdeling (waar langduriger zorg- en behandelvraagstukken worden opgepakt). Daarnaast hebben we een consultatieve functie (voor zowel interne- als externe ketenpartners). Een deel van je taken kan bestaan uit het bieden van (multidisciplinaire) psychiatrische consultaties binnen instellingen voor ouderenzorg in de regio.

Jouw toekomstige werkplek en team

Binnen de eenheid Nestor realiseren we (specialistische) diagnostiek en behandeling voor cliënten met gerontopsychiatrische en/of neuropsychiatrische problematiek. Er wordt zowel ambulante als klinische zorg geleverd aan deze doelgroepen. De kliniek Neuropsychiatrie is gespecialiseerd in complexe diagnostiek en behandeling voor cliënten met psychiatrische problematiek in combinatie met (verdenking op) een neurodegeneratieve aandoening, een neurologische aandoening en/of niet-aangeboren hersenletsel. Er is zowel een opname-afdeling als een vervolgafdeling. Op de opname-afdeling staan diagnostiek, stabilisering en start van een behandeling centraal. Op de vervolgafdeling worden langdurigere zorg -en behandelvragen opgepakt. Binnen de kliniek sta je garant voor de somatische zorg op de vervolgafdeling en speel je een belangrijke rol bij het bevorderen van de kwaliteit van leven van de cliënten. Hierbij hebben we momenteel onder andere aandacht voor de frequent voorkomende problematiek t.g.v. polyfarmacie bij deze doelgroep.). Daarnaast hebben we een consultatieve functie voor zowel interne- als externe ketenpartners, ook hierin kun je participeren. Een deel van deze taken bestaat uit het bieden van (multidisciplinaire) psychiatrische consultaties binnen instellingen voor ouderenzorg in de regio.

We staan voor laagdrempelige en hoogwaardige zorg, duidelijkheid, continuïteit, betrouwbaarheid, wederzijds respect, een goed werkklimaat en gelijkwaardige samenwerking. We hanteren als uitgangspunt de eigen kracht en mogelijkheden van de cliënt en diens naasten waarop we ons aanbod inrichten zodat een cliënt zo optimaal mogelijk in de eigen omgeving kan blijven functioneren.

Jouw achtergrond

Wij zijn op zoek naar een of twee enthousiaste, gepassioneerde en bekwame Specialist(en) Ouderengeneeskunde die affiniteit en/of ervaring met een psychiatrische doelgroep heeft. Je vind het leuk om complexe vraagstukken op het grensvlak van somatiek en psychiatrie aan te pakken. Je bent een teamplayer die in staat is om samen te werken met meerdere disciplines waaronder: psychiater, klinisch geriater, verpleegkundige, maatschappelijk werker, GZ-psycholoog en/of klinisch (neuro)psycholoog. Je hebt zin om mee te bouwen aan het bieden van passende zorg aan een groeiende doelgroep. Je houdt van uitdagingen, geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en communicatief vaardig.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 75: minimaal €5722 - maximaal €8903 op basis van 36 uur. 
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met:

  • Esther Hoogenhout (klinisch neuropsycholoog/inhoudelijk manager) via 06-53267899.
  • Eva Tan (ouderenpsychiater) via 040-2973100, 06-23516434 of eva.tan@ggze.nl.
  • Simone Verhaar (klinisch geriater) via 06-58784958 of simone.verhaar@ggze.nl.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 10 juni 2024. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.