EmailTwitterFacebookLinkedIn

Basispsycholoog (met forensische ervaring) | De Woenselse Poort

Jij werkt aan de mentale veerkracht van onze cliënten.

Contractomvang

Salaris (fulltime)

Maak het verschil

Heb je gevoel voor humor en beschik je over lef, doorzettingsvermogen, optimisme en zelfreflectie? Dan zijn we binnen de Woenselse Poort op zoek naar jou. 

Als basispsycholoog kun je ondersteuning bieden aan de regiebehandelaar en /of ga je werken binnen team diagnostiek en behandeling.

Graag gaan we het gesprek met je aan om op maat af te stemmen waar wij samen kansen kunnen benutten om jouw talenten zo goed mogelijk in te zetten. 

Jouw toekomstige werkplek en team

De Woenselse Poort is onderdeel van het concern GGzE. We behandelen zo’n 250 cliënten klinisch en ongeveer 400 cliënten ambulant. Ruim 375 medewerkers ondersteunen hen vanuit diverse locaties op Landgoed de Grote Beek. De forensische afdelingen zijn gegroepeerd aan de noordkant van het terrein. De Woenselse Poort is de grootste Forensische Psychiatrische Kliniek binnen Nederland en kent 3 beveiligingsniveaus.

De Woenselse Poort behandelt cliënten in veiligheid. Naast de behandeling van de psychiatrische aandoening, staat veiligheid centraal: veiligheid van onze medewerkers én van onze cliënten. Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar. Door te investeren in een veilige behandelomgeving leveren we een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving. In ons denken en doen laten we ons leiden door het gedachtegoed van Planetree: we bieden mensgerichte zorg aan onze cliënten en hebben oog en oor voor het welzijn van onze medewerkers.

Jouw achtergrond

Wil jij als Basispsycholoog hét verschil maken binnen deze complexe doelgroep en zoek jij uitdaging binnen jouw vakgebied?! Dan is dit jouw match! We vragen een collega die lef toont, doorzettingsvermogen, optimisme, zelfreflectie engevoel voor humor heeft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je goed contact kan maken, zowel met cliënten, als met collega’s binnen het team en het leuk vindt om mee out-of-the-box te denken.

Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken hoe we tegemoet kunnen komen aan jouw wensen.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 60: minimaal € 3541 - maximaal € 5335 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Inge Hollanders via telefoonnummer 06-58774840.

Kennismaken
Altijd al willen weten wat het werken binnen de Forensische psychiatrie inhoudt? Dan is de kennismakingsavond 'Werken op het grensvlak' van De Woenselse Poort op maandagavond 15 april 2024 een interessant evenement. Graag maken wij kennis met jou en vertellen we je met trots wat we binnen dit organisatieonderdeel doen en wat de baanmogelijkheden zijn.

Deze avond kun je in gesprek gaan met medewerkers van verschillende afdelingen. Kom meer te weten over onder andere onze doelgroepen, behandelingen en activiteiten. Ben jij ook benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen en ben je (bijna-vanaf 4e leerjaar) in het bezit van een zorgdiploma? Dan maken we graag kennis met jou! De avond is van 18:00 uur tot 21:00 uur in het Badlab, gelegen aan de Dr. Poletlaan 72a.

Graag ontvangen wij jouw aanmelding via: jill.wullems@dewoenselsepoort.nl. Vermeld hierin: jouw naam en de richting van studie die je hebt gevolgd/volgt.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 2 maart 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.