EmailTwitterFacebookLinkedIn

Klinisch psycholoog Bipolair 

Jij kijkt verder dan iemands klachten en diagnose. 

Contractomvang

Salaris (fulltime)

Maak het verschil

Team Bipolair van GGzE is een multidisciplinair specialistisch team dat zich richt op behandeling van cliënten met een bipolaire stoornis en hun gezin/naasten in de leeftijd van 18 tot 88 jaar. De drie belangrijke pijlers in ons zorg aanbod zijn; zelfregie, samenwerking en flexibiliteit in intensiviteit van zorg. Zowel cliënten als medewerkers waarderen de aanpak met een 8! Het team is enthousiast en dynamisch. Dit houdt onder andere in dat we kritisch blijven naar ons zorgaanbod en deze doorlopend blijven ontwikkelen. Naast de cliëntenzorg zijn wetenschappelijk onderzoek, preventie en deskundigheidsbevordering belangrijke waarden binnen het team. Team Bipolair is lid van het landelijke Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (KENBIS).

Jouw toekomstige werkplek en team

GGzE Bipolair is gespecialiseerd in diagnose en behandeling van volwassenen met een bipolaire aandoening. Dit is een psychische aandoening met (hypo)manische en depressieve episodes, Die worden afgewisseld met stabiele periodes. Het wordt daarom ook wel manisch-depressieve stoornis genoemd.

Jouw achtergrond

Jij…

  • Hebt relevante kennis op academisch niveau, een vooropleiding Psychologie, Orthopedagogiek of Geestelijke Gezondheidskunde, aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog.
  • Hebt bij voorkeur ervaring met cognitieve gedragstherapie, EMDR en/of schematherapie.
  • Bent BIG geregistreerd als Klinisch Psycholoog.
  • Hebt affiniteit met onze doelgroep en kunt op meerdere lagen binnen en buiten de organisatie samenwerken.
  • Bent een enthousiaste collega die stevig in zijn of haar schoenen staat, je beschikt over een flexibele, creatieve werkhouding en over een grote mate van zelfstandigheid gecombineerd met een collegiale en cliëntgerichte instelling.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 75: minimaal € 5.722 maximaal € 8.903 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Agnes Willemse - van Son (klinisch psycholoog) via telefoonnummer +31653622586.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 19 april 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.