EmailTwitterFacebookLinkedIn

Klinisch psycholoog | GGzE Regionaal centrum OPSY 

Jij kijkt verder dan iemands klachten en diagnose. 

Contractomvang

Salaris (fulltime)

Maak het verschil

Als klinisch psycholoog/ psychotherapeut ben je een essentieel onderdeel van het multidisciplinaire team. Binnen het team zet jij je expertise in voor diverse hulpvragen en vaak (differentiaal diagnostisch) ingewikkelde psychiatrische beelden, met als doel het bevorderen van de psychische gezondheid van onze cliënten in hun eigen omgeving. Je gelooft in een persoonsgerichte benadering en bent in staat om sterke werkrelaties aan te gaan met cliënten en hun naasten, ongeacht de complexiteit van hun uitdagingen. Samen bouw je aan de beste behandeling en zorg (ambulant en/ of klinisch) voor onze cliënten.

Jouw taken:

 • Je draagt als behandelaar zorg voor specialistische diagnostiek en behandeling aan cliënten met een licht verstandelijke beperking en een breed scala aan psychiatrische problematiek.
 • Je verricht diagnostiek en voert behandelingen uit bij complexe casuïstiek.
 • Je voert in multidisciplinair verband regie over het behandelplan van de aan jou toegewezen cliënten.
 • Je geeft middels consultatie advies en ondersteuning aan collega’s, zowel intern als extern.
 • Je vervult een kartrekkersrol als het gaat om het verbeteren van onze zorg.
 • Je neemt deel of geeft sturing aan, relevante projecten of je vervult desgewenst inhoudelijke beleidstaken.
 • Je draagt bij aan het opleiden van psychologen binnen GGzE als werkbegeleider of supervisor (PioG, GioP, GioS).

Jouw toekomstige werkplek en team

Regionaal Centrum OPSY is een gespecialiseerd diagnostiek- en behandelcentrum van GGZ Eindhoven en de Kempen. Het ambulante centrum en de kliniek bevinden zich beiden op landgoed De Grote Beek. OPSY biedt diagnostiek en behandeling aan (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking (IQ<70) of lagere begaafdheid (IQ 70-85) met (het vermoeden van) psychiatrische problematiek en/of ernstige gedragsproblemen. Bij OPSY wordt orthopedagogische en psychiatrische expertise samengebracht. De problematiek van de doelgroep bevindt zich op het snijvlak van verschillende sectoren waar we mee samenwerken, zoals verslavingszorg, orthopedagogische zorg, geestelijke gezondheidszorg, verstandelijk beperkten zorg, het sociaal domein en begeleidende instanties**.** OPSY heeft nauwe verbindingen met relevante kennisnetwerken en academische werkplaatsen en levert een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek.

Jouw achtergrond

Jij...

 • Hebt een BIG-registratie als klinisch psycholoog en psychotherapeut.
 • Beschikt over een flexibele, creatieve werkhouding en over een grote mate van zelfstandigheid gecombineerd met een collegiale en cliëntgerichte instelling.
 • Werkt actief mee binnen het multidisciplinaire team en neemt een kartrekkersrol in.
 • Hebt affiniteit met de doelgroep. Ervaring met de doelgroep of is geen must, wel een pre.
 • Hebt de capaciteiten om GZ-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog en/ of psychotherapeut te begeleiden en te superviseren.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat FWG 70/75 (afhankelijk van opleiding en ervaring) minimaal € 4.785 - maximaal € 8.903 op basis van 36 uur.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan bedrijfsfitness of aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Cafeïne Dealers met je collega’s.

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Mylène van der Ploeg (Klinisch psycholoog/ psychotherapeut bij OPSY ambulant) via telefoonnummer 06-20964978 en/of Nicole van Gastel (Inhoudelijk manager OPSY) via telefoonnummer 06-58901867.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.