Basispsycholoog-Orthopedagoog Kind & Jeugd

FWG 60

32-36 uur per week

GGzE in het kort

Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar.
Je onderschrijft het Planetree gedachtengoed en helpt mee op weg naar een community voor mentale kracht
. Lees meer

Waar ga je werken?

Je wordt breed ingezet binnen de eenheid Kind en Jeugd. Mogelijke werkplekken zijn het team van 6-12, 12-18 en de polikliniek forensische jeugdpsychiatrie. De eenheid kenmerkt zich door betrokken, enthousiaste en bevlogen medewerkers. We maken graag ruimte voor een collegiale optimistisch gestemde team player, die veel zin heeft om onze eenheid te komen versterken!

Jouw werkdag!

Als basispsycholoog – orthopedagoog neem je deeltaken over van de regiebehandelaar. Deze taken hebben betrekking op diagnostiek en deelbehandeling: Je verricht als psycholoog (psycho-)diagnostisch onderzoek bij kinderen ten behoeve van diagnose- en indicatiestelling. Daarnaast bied je in beperkte mate individuele deelbehandeling aan kinderen en jongeren en je begeleidt ouders en cliëntsystemen. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines. Je deskundigheid wordt samen met het team op peil gehouden door deelname aan de multidisciplinaire teambespreking, studiedagen en supervisie/werkbegeleiding.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een opleiding Psychologie K&J of Orthopedagogiek of een vergelijkbare academische opleiding
  • Je hebt bewezen ervaring in behandeling en diagnostiek van kinderen en jongeren
  • Het is voor jou een uitdaging om te werken met complexe kinderpsychiatrische- en ontwikkelingsproblematiek en je wilt je hierin verder ontwikkelen.
  • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.
  • Een flexibele en pro actieve houding.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Waarom GGzE?

Naast het salaris volgens de CAO van de GGZ (let op, afhankelijk van ervaring kan aanloopschaal van toepassing zijn) en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,05%. Daarnaast geniet je van vele leuke extra's zoals: bedrijfsfitness en deelname aan het fietsenplan. 

Wij hechten veel waarde aan de fysieke en mentale fitheid van onze medewerkers. Daarom kunnen onze medewerkers kosteloos gebruik maken van o.a. outdoor trainingen, mindfulness en stoelmassages. Persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling staan ook hoog in het vaandel.

Werken bij GGzE betekent ontplooiing en ontwikkeling in de breedste zin van het woord. GGzE laat mensen groeien!

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding

In verband met wetswijzigingen dienen alle medewerkers, met ingang van 1 januari 2017, voor aanvang van de werkzaamheden in het bezit te zijn van een VOG.

Enthousiast! Toch nog vragen?

Gezien het feit dat we een groot aantal reacties verwachten hebben we helaas geen mogelijkheden om kandidaten vooraf te woord te staan. We verwachten dat jouw motivatie en werkervaring goed tot uitdrukking komen in jouw brief en curriculum vitae. De gesprekken zullen gaan plaatsvinden in de week van 11 september a.s.

Let op: bij het ontvangen van voldoende reacties kan de vacature eerder worden gesloten.