GZ-Psycholoog 

FWG 65
24 tot 36 uur per week 

GGzE in het kort

GGzE biedt al meer dan 100 jaar de beste zorg aan mensen die kampen met psychiatrisch en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 12.500 mensen - jong en oud - uit de regio Eindhoven en De Kempen. We werken met het internationaal erkende zorgconcept Planetree. Lees meer

Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken we hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken verder dan de klachten. Samen met de cliënt en zijn of haar directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven aangenamer te maken. Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.

Team Eetstoornissen

Je bent verbonden aan het multidisciplinaire team van het eetstoornissenteam als individueel behandelaar, regiebehandelaar op het gebied van cognitieve gedragstherapie (CBT-e) en bij voorkeur ook schematherapie en EMDR. Je behandelt individueel (jong)volwassenen met anorexia nervosa en boulimia nervosa in de leeftijd van 18-65 jaar, waarbij vaak sprake is van co-morbiditeit.

Wat zijn jouw taken?

Je doet intakes met de (jong)volwassenen en (eventueel) hun naasten, maakt samenwerkingsplannen en evalueert 3-4 maandelijks de behandeling om verder beleid te bepalen. Je geeft individuele therapie (met name CBT-e, schematherapie en/of EMDR) aan de (jong)volwassenen. Het is een behandeling voor (jong)volwassenen conform de multidisciplinaire richtlijn voor eetstoornissen (arts, diëtist/ SPV-er voor voedingsmanagement, systeemtherapeut, ervaringswerker, psychiater en jijzelf als individueel behandelaar en regiebehandelaar). Je deskundigheid wordt samen met de teams op peil gehouden door deelname aan de multidisciplinaire cliëntbespreking, studiedagen en intervisie-reeksen. Je werkt in ieder geval op dinsdagen, zodat er een goede samenwerkingsrelatie en eenduidige visie met de teamleden kan ontstaan. Daarnaast draag je zorg voor goede dossiervorming, zoals een samenwerkingsplan, evaluatie en dergelijke.

Wat vragen wij van je?

Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog. Het is een uitdaging voor je te werken met (jong)volwassenen met een eetstoornis en hun naasten en hebt affiniteit met deze doelgroep. Je hebt een empathische, reflecterende en professionele houding. Verder kan je goed samenwerken in een team, ben je stabiel en evenwichtig als persoon en bereid om je verder te verdiepen en te ontwikkelen.

Wat kun je van GGzE verwachten?

De functie is ingedeeld in FWG 65 volgens de CAO van de GGZ. Daarnaast kun je rekenen op een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Waarom GGzE?

GGzE laat mensen groeien. Dat geldt voor cliënten en voor medewerkers. Medewerkers waarderen het werken bij GGzE.

We zijn een grote speler in de psychiatrie. Dit biedt jou volop mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.

GGzE investeert in innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar manieren op de zorg beter en slimmer te maken. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, ervaringsdeskundigen, studenten en bedrijven.

Vragen?

Heb je nog vragen over de functie van GZ-Psycholoog binnen Team Eetstoornissen? Neem dan contact op met Marjolein Bultinck (Inhoudelijk Centrummanager) via telefoonnummer 06 58913033 of Ankie Roedelof (Klinisch Psycholoog) via 06 20417413.

Solliciteren?
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag voor 25 april 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.