Helpende

FWG 25
24 tot 28 uur per week 

GGzE in het kort

GGzE biedt al 100 jaar de beste zorg aan mensen die kampen met psychiatrisch en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 20.000 mensen - jong en oud - uit de regio Eindhoven en De Kempen. We werken met het internationaal erkende zorgconcept Planetree. Lees meer

Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken we hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken verder dan de klachten. Samen met de cliënt en zijn of haar directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven aangenamer te maken. Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.

Gerontopsychiatrie Vervolgbehandeling

Gerontopsychiatrie Vervolgbehandeling maakt deel uit van de eenheid Nestor en richt zich tot dus ver op de zorg aan cliënten in de 3e en 4e levensfase met een ernstige en complexe psychiatrische aandoening. Binnen een beschermde en veilige omgeving wordt zorg geboden aan een groep van 59 zeer kwetsbare cliënten, wat verdeeld is over 5 huiskamers. Je bent inzetbaar binnen deze 5 huiskamers met als aandachtsgebied 1 à 2 huiskamers. Wij zijn een afdeling die optimaal gericht is op persoonlijke behoeften en individuele wensen. Binnen deze afdeling is er 24-uur per dag, direct of indirect, begeleiding beschikbaar waar men te allen tijde een beroep op kan doen. Er wordt gestreefd naar een woonomgeving met persoonlijke structuur, zorg en aandacht. Belevingsgerichte zorg is het uitgangspunt van de eenheid, waarbij de ART en Planetree-gedachte richting gevend zijn.


Wat zijn jouw taken?

Als helpende voer je zorg-ondersteunende activiteiten uit vanuit een gastvrije en belevingsgerichte benadering. Taken hierin richten zich met name op het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden,de maaltijd voorziening en verzorgende taken op het gebied van A.D.L. Je draagt bij aan een huiselijke prettige leefomgeving waarin cliënten zich kunnen ontplooien.

Wat vragen wij van je?

Je bent in het bezit van een diploma MBO Helpende niveau 2 en hebt affiniteit met de doelgroep ouderen. Je bent een enthousiaste flexibele teamplayer die graag mee wil ontwikkelen en met ons mee denkt. De afdeling is erg in ontwikkeling in zelfsturing en vraagt om stressbestendigheid en aanpassingsvermogen. 

Wat kun je van GGzE verwachten?

De functie is ingedeeld in FWG 25 volgens de CAO van de GGZ. Daarnaast kun je rekenen op alle secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Waarom GGzE?

GGzE laat mensen groeien. Dat geldt voor cliënten en voor medewerkers. Medewerkers waarderen het werken bij GGzE.

We zijn een grote speler in de psychiatrie. Dit biedt jou als Helpende volop mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.

GGzE investeert in innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar manieren op de zorg beter en slimmer te maken. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, ervaringsdeskundigen, studenten en bedrijven.

Vragen?

Heb je nog vragen over de functie van Helpende binnen Gerontopsychiatrie Vervolgbehandeling? Neem dan contact op met Maartje Heijmans (Helpende) of Kelly van den Abbeelen (GGZ Agoog) via telefoonnummer 040 2613968.

Solliciteren?
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je graag je reactie voor 19 oktober 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.