Medewerker Beveiliging

FWG 35
32 tot 36 uur per week voor de duur van 12 maanden

GGzE in het kort

Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar.
Je onderschrijft het Planetree gedachtengoed en helpt mee op weg naar een community voor mentale kracht
. Lees meer

Waar ga je werken?

Afdeling Veiligheid oefent receptie- en beveiligingswerkzaamheden uit teneinde het door de instelling vastgestelde veiligheidsbeleid te realiseren. Deze werkzaamheden zijn op Landgoed De Grote Beek en diverse buitenlocaties.

Jouw werkdag!

In deze veelzijdige functie verricht je werkzaamheden in de volgende resultaatgebieden:

  • Toezicht/beveiliging/diverse ondersteuning;
  • Meldkamer/receptie en telefonie;
  • BHV/ploegleider;
  • Professionele ontwikkeling
  • Arbobeleid

Wie ben jij?

Je bent een teamplayer, hebt een afgeronde opleiding Algemeen Beveiligingsmedewerker niveau 2 en een BHV opleiding is een pre . Verder heb je een inlevend vermogen, kun je het overzicht bewaren en kun je op een klantvriendelijke manier bezoekers te woord staan. In geval van een conflictsituatie treed je handelend op. Je hebt affiniteit met techniek en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Waarom GGzE?

Naast het salaris volgens de CAO van de GGZ (let op, afhankelijk van ervaring kan aanloopschaal van toepassing zijn) en vakantiegeld kun je rekenen op een volledige eindejaarsuitkering, ofwel een dertiende maand! Daarnaast geniet je van vele leuke extra's zoals: bedrijfsfitness en deelname aan het fietsenplan. 

Wij hechten veel waarde aan de fysieke en mentale fitheid van onze medewerkers. Daarom kunnen onze medewerkers gebruik maken van o.a. stoelmassages. Persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling staan ook hoog in het vaandel.

Werken bij GGzE betekent ontplooiing en ontwikkeling in de breedste zin van het woord. GGzE laat mensen groeien!

Van belang om te weten

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de procedure.

Op jouw eerste werkdag dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd. Daarnaast kan er gevraagd worden naar een referentie.

Enthousiast! Toch nog vragen?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je je wenden tot Martien Kappen en Arno Somers (teamleiders) via meldkamer GGzE Eindhoven 040 2970701. De gesprekken zullen gepland worden in week 7 tussen 12 februari en 14 februari.

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. De sluitingsdatum is 5 februari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.