4 opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog (volwassenen/ouderen)

FWG 60 (59)
28-36 uur per week voor de duur van de opleiding

GGzE in het kort

Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar.
Je onderschrijft het Planetree gedachtengoed en helpt mee op weg naar een community voor mentale kracht
. Lees meer

Waar ga je werken?

GGzE biedt in samenwerking met RINO Zuid per september 2018 vier praktijkopleidingsplaatsen aan voor de tweejarige opleiding tot GZ-psycholoog. De opleiding vindt plaats op twee verschillende praktijkopleidingsplekken. De mogelijkheden zijn: Fact, Opsy, Autisme volwassenen ambulant, GGzE Direct, Idiomes of bij samenwerkingspartner Momentum GGZ. Voor meer informatie over de locaties verwijzen wij graag naar onze website.

Jouw werkdag!

De taken zullen bestaan uit:

  • het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, advisering
  • het mede opstellen van behandelplannen
  • uitvoeren van behandelingen en trainingen
  • deelname aan diverse vormen van overleg

Wie ben jij?

Je voldoet aan de toelatingseisen voor de opleiding tot GZ-psycholoog. Dit houdt in dat je in het bezit bent van een diploma Psychologie, Geestelijke Gezondheidskunde of Orthopedagogiek en beschik je over een LOGO-verklaring.

Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, ben je initiatiefrijk en flexibel, zowel sociaal als inhoudelijk.

Waarom GGzE?

GGzE biedt voor stevige kandidaten een goede en leerzame opleidingsplaats, met onder meer een gedegen wetenschappelijke bibliotheek, collega’s van verschillende disciplines en leeftijden en boeiend werk. Er zijn diverse deskundigen op verschillende gebieden en ervaren werkbegeleiders en supervisors.

De arbeidsovereenkomst is een zogeheten leer- arbeidsovereenkomst, die wordt aangegaan met GGzE. Werkbegeleiding en supervisie zijn voor rekening van de werkgever. Inschaling vindt plaats in schaal 60 (59), in aanvulling wordt een tegemoetkoming in de studiekosten gegeven van 1% van de inschrijfkosten netto per maand. Compensatie voor het cursorisch onderwijs is vier uur per week. Ook is er een budget voor het aanschaffen van boeken en congresbezoek. De CAO GGZ wordt gevolgd.

Werken bij GGzE betekent ontplooiing en ontwikkeling in de breedste zin van het woord. GGzE laat mensen groeien!

Van belang om te weten

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de procedure.

Op jouw eerste werkdag dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd. Daarnaast kan er gevraagd worden naar een referentie.

Enthousiast! Toch nog vragen?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je jezelf wenden tot Gonny Wernaart (opleidingssecretariaat) via gonny.wernaart@ggze.nl. Let op: sollicitaties die per mail binnenkomen worden niet in behandeling genomen.

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Stuur naast jouw sollicitatiebrief en cv een kopie van de LOGO-verklaring mee!
Op grond van de brieven vindt er eerst een voorselectie plaats. De selectie zal vervolgens gebeuren door middel van twee gesprekken met twee verschillende commissies met vertegenwoordigers van de verschillende praktijkplaatsen. De sollicitatiecommissies worden voorgezeten door Jenneke van der Plas, P-opleider en Saskia de Koning, vervangend P-opleider. De selectiegesprekken zullen gaan plaats vinden op maandag 19 maart a.s. Na de selectie worden de kandidaten voorgedragen aan de hoofdopleider bij RINO Zuid Prof. Bas van Alphen. De sluitingsdatum is 23 februari 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.