Psychiater

AMS
36 uur per week voor onbepaalde tijd

GGzE in het kort

Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar.
Je onderschrijft het Planetree gedachtengoed en helpt mee op weg naar een community voor mentale kracht
. Lees meer

Waar ga je werken?

Ben jij een klinisch leider? Ben je geïnteresseerd in het helpen doorontwikkelen van goede zorg in een gespecialiseerd team? Wil je werken in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd en ondersteund wordt? GGzE laat mensen groeien! Daarom zijn we op zoek naar psychiaters die daar op eenzelfde manier mee bezig zijn. Ben jij diegene die wij zoeken? Lees dan verder en laat ons weten dat je interesse hebt in onderstaande vacature.

GGzE Nestor biedt ambulante en klinische behandeling aan ouderen met psychiatrische problematiek en ouderen/volwassenen met niet aangeboren hersenletsel of psychische klachten bij een neurologische aandoening. Als kenniscentrum delen we onze expertise actief met andere organisaties. Andere organisaties en verwijzers kunnen bij GGzE Nestor terecht voor consultatie en deskundigheidsbevordering. Als kenniscentrum werken we samen met andere organisaties om gezamenlijk volwassenen en ouderen optimaal te ondersteunen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gepassioneerde en bekwame psychiater die het belang van mens- en herstelgerichte zorg niet alleen onderschrijft maar ook uitdraagt. Iemand die klinisch leiderschap omarmt en streeft naar voortdurende innovatie. Je bent in staat om met jouw ideeën een multidisciplinair team te inspireren. Daarnaast moet je het vooral leuk vinden om een belangrijke, inhoudelijke bijdrage te leveren aan het team. Er zijn mogelijkheden binnen het ambulante team en de klinische setting. Wij horen graag waar jouw voorkeur ligt. Is deze mooie uitdaging in ons nieuw specialistisch behandelcentrum voor Neuro- en Gerontopsychiatrie voor jou weggelegd?

Waarom GGzE?

Naast het salaris volgens de CAO van de GGZ (let op, afhankelijk van ervaring kan aanloopschaal van toepassing zijn) en vakantiegeld kun je rekenen op een volledige eindejaarsuitkering, ofwel een dertiende maand! Daarnaast geniet je van vele leuke extra's zoals: bedrijfsfitness en deelname aan het fietsenplan. 

Wij hechten veel waarde aan de fysieke en mentale fitheid van onze medewerkers. Daarom kunnen onze medewerkers gebruik maken van o.a. stoelmassages. Persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling staan ook hoog in het vaandel.

Werken bij GGzE betekent ontplooiing en ontwikkeling in de breedste zin van het woord. GGzE laat mensen groeien!

Van belang om te weten

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de procedure.

Op jouw eerste werkdag dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd. Daarnaast kan er gevraagd worden naar een referentie.

Enthousiast! Toch nog vragen?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je je wenden tot Sharon Hoppenreijs (Psychiater) 06-53623571 of Ellen Jacobs (Manager Nestor) via telefoonnummer 06-51632908.

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.