Psychiater Divisie Intensieve en Forensische Behandeling

Aantal uren in overleg
FWG AMS, min €5649 - max €9872

Maak het verschil

Je bent als psychiater inzetbaar op een afdeling binnen intensieve en forensische behandeling. De keuze voor de afdeling is -mede- afhankelijk van jouw ervaring en interessegebied. Je diagnosticeert, behandelt en begeleidt cliënten. Daarin werk je als specialist nauw samen met de regiebehandelaar / behandelcoördinator van de afdelingen. Daarnaast kun je veel leren van de andere disciplines; wij werken nooit solistisch, maar staan samen voor goede zorg.

Je superviseert arts-assistenten van de opleiding tot psychiater en doet bereikbaarheidsdienst als klinisch achterwacht. Tevens neem je waar voor collega’s van andere zorgprogramma’s binnen Intensieve Behandeling en/of De Woenselse Poort.

Jouw toekomstige werkplek en team

De Woenselse Poort is onderdeel van het concern GGzE. We behandelen zo’n 250 cliënten klinisch en ongeveer 400 cliënten ambulant. Ruim 375 medewerkers ondersteunen hen vanuit diverse locaties op Landgoed de Grote Beek. De forensische afdelingen zijn gegroepeerd aan de noordkant van het terrein. De Woenselse Poort behandelt cliënten in veiligheid. Naast de behandeling van de psychiatrische aandoening, staat veiligheid centraal: veiligheid van onze medewerkers én van onze cliënten. Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar. Door te investeren in een veilige behandelomgeving leveren we een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving. In ons denken en doen laten we ons leiden door het gedachtegoed van Planetree: we bieden  mensgerichte zorg aan onze cliënten en hebben oog en oor voor het welzijn van onze medewerkers.

Jouw achtergrond

Binnen GGzE zijn wij op zoek naar een besluitvaardige en enthousiaste psychiater die zich wil ontwikkelen in- of ervaring opdoen met - de psychiatrie of de combinatie somatiek en psychiatrie. Wij werken met multidisciplinaire teams waarbij er gewerkt wordt volgens het biopsychosociaal model. Een dynamisch geheel en erg gericht op samenwerking binnen de teams om zodoende tot een goede behandeling voor de cliënt te komen. Persoonlijk leiderschap is nodig hierin en daaraan wordt binnen de divisie Intensieve en Forensische Behandeling ruimte gegeven. Hieronder vallen de forensische psychiatrische kliniek De Woenselse Poort, de Kliniek Intensieve Behandeling, afdeling de Long Care en polikliniek De Omslag. Wij zijn specifiek op zoek naar een psychiater die wil werken in een setting waar het gaat om de balans tussen behandelen en veiligheid. Er wordt veel aan wetenschappelijk onderzoek en innovatie gedaan, maar ook hierin willen wij verder groeien.

Verder ben je een enthousiaste psychiater ingeschreven in het BIG-register. Je vindt het belangrijk om goede zorg te leveren aan cliënten binnen de psychiatrie en houdt van samenwerken binnen een multidisciplinair team. Je hebt belangstelling en affiniteit met deze doelgroep. Persoonlijke ontwikkeling op meerdere gebieden wordt sterk gestimuleerd. Graag gaan wij een gesprek met je aan om te bekijken waar jij kansen en mogelijkheden ziet om jouw kennis te delen met ons en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van GGZ. Voor deze functie is dat FWG AMS, min €5649 - max €9872 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan bedrijfsfitness of aan het fietsplan.
  • Veel locaties van GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Cafeïne Dealers met je collega’s.

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen.

We kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties.

Vragen?

Heb je nog vragen over de functie van Psychiater binnen De Woenselse Poort? Neem dan contact op met Coy Koopal (Geneesheer Directeur Forensische Zorg) via telefoonnummer 06-51081475 of Julia Leong (Specialist Behandelzorg) 06-58719712.

Solliciteren?
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.