Psychiater

AMS
16 tot 36 uur per week 

GGzE in het kort

GGzE biedt al 100 jaar de beste zorg aan mensen die kampen met psychiatrisch en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 20.000 mensen - jong en oud - uit de regio Eindhoven en De Kempen. We werken met het internationaal erkende zorgconcept Planetree. Lees meer

Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken we hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken verder dan de klachten. Samen met de cliënt en zijn of haar directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven aangenamer te maken. Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.

Team Autisme

Het team Autisme – onderdeel van GGzE Select  – is gespecialiseerd in diagnostiek, behandeling en training van volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Om cliënten te ondersteunen bij hulpvragen op uiteenlopende levensgebieden, werken we in drie multidisciplinaire teams. Het team bestaat uit één psychiater, psychologen (GZ en basis), verpleegkundig specialisten, casemanagers, trainers, IPS-trajectbegeleiders, sexuologen en ervaringsdeskundigen. 

Wat zijn jouw taken?

Als psychiater bij het team Autisme ben je verantwoordelijk voor een effectieve diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Jouw belangrijkste taak is om met je collega psychiater en in samenspraak met het team de koers te bepalen voor de werkwijze. Dit doe je vanuit een heldere visie op het vakgebied en de mogelijkheden van innovatieve zorgtechnologie. 

Wat vragen wij van je?

Je bent een psychiater met een geldige BIG-registratie. Je weet jouw visie op het vakgebied autisme te vertalen naar een heldere aanpak. In de ontwikkeling werk je intensief samen met de andere teamleden. Je weet hen te inspireren met nieuwe ideeën en uit te dagen om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Wat kun je van GGzE verwachten?

De functie is ingedeeld in AMS volgens de CAO van de GGZ. Daarnaast kun je rekenen op alle secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Waarom GGzE?

GGzE laat mensen groeien. Dat geldt voor cliënten en voor medewerkers. Medewerkers waarderen het werken bij GGzE.

We zijn een grote speler in de psychiatrie. Dit biedt jou volop mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.

GGzE investeert in innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar manieren op de zorg beter en slimmer te maken. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, ervaringsdeskundigen, studenten en bedrijven.

Vragen?

Heb je nog vragen over de functie van Psychiater binnen Team Autisme? Neem dan contact op met Jeanine van der Meijden (Inhoudelijk Manager en Klinisch Psycholoog) via telefoonnummer 06 30215394.

Solliciteren?
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.