Verpleegkundige GGZ/GGZ Agoog

FWG 45
24 tot 28 uur per week voor de duur van 4 maanden

GGzE in het kort

GGzE biedt al meer dan 100 jaar de beste zorg aan mensen die kampen met psychiatrisch en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 12.500 mensen - jong en oud - uit de regio Eindhoven en De Kempen. We werken met het internationaal erkende zorgconcept Planetree. Lees meer

Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken we hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken verder dan de klachten. Samen met de cliënt en zijn of haar directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven aangenamer te maken. Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.

De Dintel

Je bent werkzaam binnen afdeling de Dintel van de Kleine Beek. De Dintel is een besloten afdeling met 24 cliënten. Dit zijn cliënten met een complexe en langdurige problematiek waarbij ernstige beperkingen, ten gevolge van langdurige psychotische decompensatie, op de voorgrond staan. Dit vaak in combinatie met middelenafhankelijkheid, verstandelijke en/ of cognitieve beperkingen en een hoge mate van disfunctioneren op diverse levensgebieden.

Wat zijn jouw taken?

Op De Dintel is geen dag hetzelfde. Elke dag bepalen we samen hoe de taken verdeeld worden. Gedurende de dag ondersteunen wij onze cliënten in hun dagelijkse bezigheden. Wij werken sinds enkele jaren met veel enthousiasme vanuit het WKS model.

Wat vragen wij van je?

Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde, HBO Verpleegkunde, SPH of Social Work - aangevuld met de minor GGZ Agoog. Daarnaast ben je enthousiast en je hebt veel plezier in je werk. Verder ben je in het bezit van de nodige tact, inlevingsvermogen en respect voor de belevingswereld van onze cliënten. Ons team is zelf organiserend en het werk vraagt om stressbestendigheid en aanpassingsvermogen. Uiteraard zijn er ook administratieve handelingen waar jij je aandeel in levert. 

We zijn op zoek naar een collega voor de duur van 4 maanden - welke per direct inzetbaar is tot en met maart 2022. Na deze periode kijken wij graag met jou waar we jou elders binnen de organisatie kunnen inzetten. 

Wat kun je van GGzE verwachten?

De functie is ingedeeld in FWG 45 volgens de CAO van de GGZ (bijlage VI). Daarnaast kun je rekenen op een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Waarom GGzE?

GGzE laat mensen groeien. Dat geldt voor cliënten en voor medewerkers. Medewerkers waarderen het werken bij GGzE.

We zijn een grote speler in de psychiatrie. Dit biedt jou volop mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.

GGzE investeert in innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar manieren op de zorg beter en slimmer te maken. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, ervaringsdeskundigen, studenten en bedrijven.

Vragen?

Heb je nog vragen over de functie van Verpleegkundige GGZ/GGZ Agoog binnen De Dintel? Neem dan contact op met Shauny van Laarschot (GGZ Agoog) of Simone Reijnders (GGZ Agoog) via telefoonnummer: 040 2970318.

Solliciteren?
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag voor 19 december 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.