Verpleegkundige GGZ/GGZ Agoog

FWG 45/50, afhankelijk van opleiding en ervaring
32 tot 36 uur per week 

GGzE in het kort

GGzE biedt al 100 jaar de beste zorg aan mensen die kampen met psychiatrisch en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 20.000 mensen - jong en oud - uit de regio Eindhoven en De Kempen. We werken met het internationaal erkende zorgconcept Planetree. Lees meer

Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken we hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken verder dan de klachten. Samen met de cliënt en zijn of haar directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven aangenamer te maken. Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.

Kliniek Intensieve Behandeling

Je gaat werken binnen de Kliniek Intensieve Behandeling (KIB). Hiervan bestaan er 6 in Nederland. De kliniek bestaat uit drie verschillende afdelingen; een gesloten afdeling, een besloten afdeling en een trainingsunit. De KIB is een kliniek die supra regionaal werkt en begeleid cliënten die binnen een ander psychiatrisch ziekenhuis een ontwrichte behandelrelatie hebben ontwikkeld. De ontwrichting kan zich voordoen binnen verschillende levensgebieden. De opnameduur start in principe met 5 maanden. Binnen deze tijd wordt geprobeerd de ontwrichte behandelsituatie op te heffen, dan wel werkbaar te maken. Tijdens de behandeling proberen we zoveel mogelijk het sociale netwerk van de cliënt te betrekken. Cliënten die opgenomen worden binnen de KIB hebben een hoge zorgzwaarte met complexe, veelal meervoudige problematiek.

Wat zijn jouw taken?

Iedere dag is anders! Je werkt samen met je collega's vroege en late diensten. Verder kom je terecht in een multidisciplinair team. We zoeken iemand die verder durft te kijken dan de geijkte paden, creatief en authentiek is en de autonomie van de cliënt respecteert. Cliënten hebben een individueel behandelplan waaraan je samen met hen werkt. Hiernaast zijn er gezamenlijke groepsmomenten waarbij je ondersteuning biedt. Door jouw talenten in te zetten als instrument in de samenwerking met de cliënt probeer je deze zoveel mogelijk te laten beschikken over eigen regie en realisatie van herstel.

Wat vragen wij van je?

Je bent in het bezit van een diploma MBO-V, HBO-V of Social Studies en hebt bij voorkeur al relevante werkervaring opgedaan binnen de psychiatrie. Wij willen graag ons team versterken met een collega die zichzelf kent en bekend en/of geïnteresseerd is in het werken met cliënten met complexe problematieken. Je beschikt over een positieve en enthousiaste instelling en denkt out of the box. Verder ben je creatief ingesteld en beschik je over een gezonde dosis humor. Tot slot kan je relativeren, reflecteren en ben je sociaal vaardig.

Wat kun je van GGzE verwachten?

De functie wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in FWG 45 of FWG 50 volgens de CAO van de GGZ. Daarnaast kun je rekenen op een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Waarom GGzE?

GGzE laat mensen groeien. Dat geldt voor cliënten en voor medewerkers. Medewerkers waarderen het werken bij GGzE.

We zijn een grote speler in de psychiatrie. Dit biedt jou volop mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.

GGzE investeert in innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar manieren op de zorg beter en slimmer te maken. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, ervaringsdeskundigen, studenten en bedrijven.

Vragen?

Heb je nog vragen over de functie van Verpleegkundige GGZ/GGZ Agoog binnen KIB? Neem dan contact op met Bart Sijnesael (Verpleegkundig Begeleider Senior) of Jordy Frijters (Verpleegkundige GGZ) via telefoonnummer 040 2970273.

Solliciteren?
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag voor 20 oktober 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.