Weekend- en avondkrachten – Bed & Breakfast Landgoed de Grote Beek

4 tot 16 uur per week
FWG 10, min €
1689 - max €2241 (o.b.v. CAO GGZ per 1 mei 2023)

Maak het verschil

Het betreft een afwisselende functie. De werkzaamheden zijn het verzorgen van het ontbijt, diverse receptiewerkzaamheden zoals het verwelkomen en inchecken van gasten, vragen en telefoon beantwoorden en  housekeeping. Daarnaast zijn er nog verschillende andere werkzaamheden die bijdragen aan beleving van onze gasten. Gastvrijheid staat bij onze B&B hoog in het vaandel. De werkzaamheden zullen voornamelijk in de avonduren en weekenden plaatsvinden of op oproepbasis bij beschikbaarheid. De werktijden in het weekend variëren tussen 7:00u en 21.30u. In de avonduren van maandag t/m donderdag zal het gaan om een dienst van 18:30u tot 21.30u en op vrijdagen wisselend van 15.00/17.00 tot 21.30u.

Jouw toekomstige werkplek en team

Bed & Breakfast Landgoed De Grote Beek is gerealiseerd om naasten van cliënten, medewerkers, zakelijke gasten en toeristen de mogelijkheid te bieden om te overnachten in een luxe en sfeervolle B&B. Voor familie en vrienden van cliënten is het een uitgelezen kans om dicht bij hun naasten te zijn en samen te genieten van ons prachtige landgoed. Voor toeristen, medewerkers of zakenrelaties van GGzE is het een geschikte locatie om te overnachten en lekker te ontbijten. Er zijn 22 slaapkamers helemaal vernieuwd en comfortabel ingericht. De B&B telt 12 standaard eenpersoonskamers, 2 luxe eenpersoonskamers, 4 standaard tweepersoonskamers, 2 luxe tweepersoonskamers, een familiekamer en een prachtige suite. 

De B&B beschikt daarnaast over een 2e locatie op het landgoed met in totaal 10 één persoonskamers en 3 tweepersoonskamers.  

Jouw achtergrond

Je bent betrouwbaar, gastvrij en je voelt je verantwoordelijk voor het werk en het team. Verder heb je gevoel voor hygiëne en het afleveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Je haalt er plezier uit om alles op orde te hebben en onze gasten in de watten te leggen. Je kunt goed werken in teamverband en levert hierbij een zichtbare bijdrage. Daarnaast kun je ook prima zelfstandig werken en heb je een proactieve werkhouding. Je hebt een grote voorliefde voor werken in de horeca, hotel en/of facilitaire dienstverlening en haalt energie en plezier uit net een stapje meer te zetten qua service en gastvrijheid dan normaal. Wij nodigen nadrukkelijk studenten van harte uit om te solliciteren. Indien mogelijk ben jij ook beschikbaar in de vakantieperiodes.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat FWG 10, min €1689 - max €2241 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan bedrijfsfitness of aan het fietsplan.
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s.

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen.

We kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Karlijn van Wijk (Facilitair Procescoördinator B&B) via telefoonnummer 040 2970218.

Solliciteren?

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 3 april 2023.
Bij voldoende belangstelling, sluiten wij de vacature eerder. Bij een geschikt profiel, nemen we al eerder contact met je op dan 3 April.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.