EmailTwitterFacebookLinkedIn

Casemanager TRTC

Wil jij jouw expertise inzetten om écht het verschil te maken? 

Contractomvang

Salaris (fulltime)

Maak het verschil

Als Casemanager / Coördinerend behandelverantwoordelijke speel je een essentiële rol in het coördineren en beheren van de zorg voor onze cliënten. Dit kan in verschillende periodes van de behandeling zijn.  In deze rol ben je samen met de regiebehandelaar van de client en de client zelf,  de bewaker van de continuïteit en consistentie in de zorg. Samen vormen jullie het middelpunt van een multidisciplinair team, waarbij jouw vaardigheden in stressbestendigheid en flexibiliteit van cruciaal belang zijn in dit dynamische werkveld.

De functie van Casemanager:

 • Je coördineert en monitort samen met de regiebehandelaar het geheel van de behandeling, waarbij je de tweewekelijkse individuele behandeling zelf uitvoert op locatie TRTC
 • Je schrijft rapporten en (concept) brieven, voert samen met een regiebehandelaar intakegesprekken en stelt zorgplannen op.
 • Je coördineert de evaluaties die uitgevoerd worden samen met de client en diens regiebehandelaar.
 • Je hebt een proactieve rol in het voorkomen van crisis.

Jouw toekomstige werkplek en team

GGzE TRTC (Top Referent TraumaCentrum) is een ambulant specialistisch centrum dat zich toelegt op diagnostiek en behandeling van volwassenen met complexe chronische traumatisering, vaak gepaard gaand met hechtingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. De behandeling binnen TRTC wordt vormgegeven vanuit een ambulante therapeutische gemeenschap voor en door cliënten waarbij de behandeling steeds multidisciplinair plaatsvindt. De behandeling wordt continue bijgesteld volgens evidence-based en best-practice kennis in samenspraak met onze cliënten.  Psychotherapie vanuit verschillende referentiekaders maakt onderdeel uit van de multidisciplinaire, multimodale behandeling. De behandeling is erop gericht dat cliënten de gevolgen van de traumatische ervaringen beter kunnen hanteren. Het doel is dat ze beter kunnen functioneren en de kwaliteit van hun leven en die van de personen in hun directe omgeving verbetert. Cliëntenparticipatie, het combineren van een groepsbehandeling met een individuele behandeling en e-health binnen een therapeutische gemeenschap, en het betrekken van het systeem van de cliënt zijn belangrijke speerpunten.

Jouw achtergrond

Jij…

 • hebt een HBO-opleiding in een CONO-beroep.
 • bent een doorzetter met visie, die ervaring heeft met de doelgroep en vooral in het ambulante werkveld.
 • bent een teamplayer waarbij je het geven en ontvangen van feedback ziet als een vanzelfsprekendheid in de ontwikkeling van de professionaliteit van het team en van jezelf. Daarnaast zie je het belang van humor in je werk met cliënten en zet je samen met je collega's graag een professionele en gezellige werksfeer neer.
 • Bent in staat eigen autonomie te behouden bij cliënten die een sterk emotioneel appel kunnen doen.
 • kan zowel protocollair als out-of-the-box werken en denken.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 55: minimaal €3016 - maximaal €4692 uitgaande van 36 uur. Op 1 januari 2024 wordt er op basis van de CAO GGZ een loonsverhoging doorgevoerd van 2%.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Marja Veeke via telefoonnummer 040-2973300.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 21 december 2023.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.