EmailTwitterFacebookLinkedIn

Helpende niveau 2 | Gebied 7,  BW Iaso

Zorg jij dat de cliënt voorop staat? 

Contractomvang

Salaris (fulltime)

Maak het verschil

Op Landgoed De Grote Beek bouwen we op dit moment aan een nieuwe, moderne beschermde woonvorm De Iaso*. Hier werken vanaf komende september 21 bewoners aan hun herstelproces. Doen ze dat samen met jou? Voor dit nieuwe team zoeken wij een aantal collega's.

Ben jij die ondernemende helpende die, samen met een gloednieuw enthousiast team, wil bouwen aan een prachtige nieuwe beschermde woonvorm?

 • Houd je van mensen?
 • Vind je het leuk om mee te bouwen?
 • Houd je van een uitdaging om iets nieuws mede vorm te geven?
 • Ben je flexibel?

Reageer dan snel!

*) BW De Iaso was de Griekse godin van herstel, genezing en remedies. De Iaso maakt onderdeel uit van het GGzE gebiedsteam Woensel Noord-Ontginning en Acht-Aanschot.

In een wereld vol mogelijkheden en uitdagingen, is jouw bijdrage van onschatbare waarde. Of je nu een helpende hand reikt, een luisterend oor biedt, of anderen inspireert, jouw aanwezigheid laat een blijvende indruk achter. Laten we samen het verschil maken, met elke stap die we zetten. Wil jij een bijdrage leveren aan het opzetten van deze nieuwe BW wat start per 1 augustus 2024 en en opent op 1 september 2024?

Jouw toekomstige werkplek en team

Een werkdag voor een Helpende bij Beschermd Wonen De Iaso omvat het ondersteunen van bewoners met dagelijkse activiteiten zoals persoonlijke verzorging, maaltijden, en huishoudelijke taken. Je biedt steun en begeleiding bij het volgen van individuele zorgplannen, waarbij samenwerking met collega's en externe zorgverleners centraal staat. Je bent werkzaam in gebied 7 en onderdeel van je werkzaamheden kan ook betekenen andere werkzaamheden in gebied 7.

Jouw achtergrond

Jij...

 • Bent in het bezit van een diploma MBO Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2).
 • Bent een enthousiaste en respectvolle professional die een veilige en ondersteunende omgeving creëert voor cliënten met psychische problemen. Je luistert actief naar hun behoeften en draagt bij aan hun herstel.
 • Hebt ervaring met het werken met kwetsbare mensen.
 • Brengt door middel van jouw humor, creativiteit en reflecterend vermogen een bijdrage aan een team die dag tot dag probeert de kwaliteit van zorg voor onze bewoners zo hoog mogelijk te houden.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 30: minimaal € 2128 - maximaal € 3007 op basis van 36 uur.  
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Gwynny Hamilton via telefoonnummer 06-81824490.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.