EmailTwitterFacebookLinkedIn

Zorgregisseur Gerontopsychiatrie vervolgbehandeling

Zorg jij dat de cliënt voorop staat? 

Contractomvang

Salaris (fulltime)

Maak het verschil

Of je nu samen met de cliënt gaat winkelen, medicatie verstrekt, groeps- of individuele gesprekken voert of verpleegtechnische handelingen uitvoert, jij doet alles met zorg en aandacht. Zo geef jij de beste zorg aan onze ouderen en ga jij voor het comfort van onze ouderen en kijk je vooral naar wat hij/zij nog zelf wil en kan. Dit doe jij samen met je collega’s vanuit verschillende disciplines in teamverband. Dit doen we met aandacht, respect en liefde voor ons vak. Er wordt door iedereen gestreefd naar een fijne woonomgeving met persoonlijke aandacht, structuur en zorg. Belevingsgerichte zorg is het uitgangspunt van onze eenheid.
Als zorgregisseur ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg rondom een groep cliënten. Als zorgregisseur heb je een voorbeeld- en kartrekkersrol. Je verdiept je verder in de afdeling en organisatie. Je onderzoekt, denkt mee en betrekt je team in en bij de ontwikkelingen en veranderingen. Je geeft, samen met de behandelaren en teamleider, vorm aan de inhoud van de te verlenen zorg.

Jouw toekomstige werkplek en team

Gerontopsychiatre vervolgbehandeling is een afdeling die plaats biedt aan 58 bewoners in de leeftijdscategorie 55+. Dit is de plek waar jij zorg verleent aan ouderen in de 3e en 4e levensfase met een ernstige en complexe psychiatrische aandoening vaak i.c.m. een somatische aandoening. De afdeling bestaat uit vijf huiskamers, verdeeld over twee gebouwen. In het ene gebouw bevinden zich huiskamer A, B, C en D. Hier wonen in totaal 42 bewoners. Het andere gebouw, de Linde, ligt aan de overzijde en biedt plaats aan 16 bewoners met ieder een eigen appartement.

Jouw achtergrond

Jij...

  • bent in het bezit van een diploma HBO verpleegkunde, HBO Social Studies of Sociaal Pedagogisch Hulpverlener;
  • hebt een positieve denkwijze en denkt in oplossingen in plaats van problemen;
  • bent enthousiast, flexibel en hebt een proactieve houding;
  • bent een kartrekker en coachend voor het team;
  • bent onderzoekend en denkt mee in de ontwikkelingen van de zorg, afdeling en instelling.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 50: minimaal €2677 - maximaal €4180 uitgaande van 36 uur. Op 1 januari 2024 wordt er op basis van de CAO GGZ een loonsverhoging doorgevoerd van 2%.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE

GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Carolien Janssen - Goossens (teamleider) via telefoonnummer 0683010566.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 8 april 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.