Creatieve vrijwilliger gezocht

Vrijwilligersvergoeding
Aantal uren in overleg

GGzE in het kort

Als toekomstig medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar.
Je onderschrijft het Planetree gedachtengoed en helpt mee op weg naar een community voor mentale kracht. Lees meer

Waar lever jij jouw bijdrage?

GGzE
De Boei Woensel Noord A
De Klerklaan 2B te Eindhoven

Momenteel is er al een leuke club deelnemers welke bestaat uit een mix van cliënten en bewoners uit de wijk. Het afgelopen jaar is er al veel georganiseerd. Denk aan, macramé, hapjes bakken/koken, mozaïeken, activiteiten met verf, houtskool en nog veel meer.

Jouw meerwaarde!

Heb jij nu naast bovenstaande activiteiten nog veel meer wat je met de club kan ondernemen dan is dit echt iets voor jou. Je bent een verbinder tussen onze cliënten en de mensen uit de wijk. De activiteit is jou middel om de verschillende mensen met elkaar te verbinden. Zo wonen onze bewoners niet alleen in de wijk maar leren ze ook mensen uit de wijk kennen.

Wie ben jij?

We zoeken iemand die het leuk vind om samen met deze club aan de gang te gaan. Je bent een actief en creatief persoon en je vindt het leuk de huidige club aan het werk te zetten, uitleg te geven en mee te helpen. Je hebt veel vrijheid/ruimte om nieuwe activiteiten met de club te ondernemen en te proberen. Voor 4 uur in de week op de maandagmiddag.

Waarom GGzE?

Naast een vrijwilligersvergoeding bieden we jou ook deskundigheidsbevordering in de vorm van cursussen en e-learningmodules. Daarnaast biedt GGzE jou ook de mogelijkheid om werkervaring op te doen op een unieke werkplek.

Wij hechten veel waarde aan de fysieke en mentale fitheid van onze medewerkers. Daarom kunnen onze medewerkers kosteloos gebruik maken van o.a. mindfulness. Persoonlijke groei staat ook hoog in het vaandel.

Werken bij GGzE betekent ontplooiing en ontwikkeling in de breedste zin van het woord. GGzE laat mensen groeien!

Van belang om te weten

Op jouw eerste dag als vrijwilliger binnen GGzE dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd.

Enthousiast! Toch nog vragen?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je jezelf wenden tot Frank van Sambeek via telefoonnummer: 06-22596662.

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.