Vrijwilliger voor het verzorgen van de lunch

Vrijwilligersvergoeding
Aantal uren in overleg

GGzE in het kort

Als toekomstig medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar.
Je onderschrijft het Planetree gedachtengoed en helpt mee op weg naar een community voor mentale kracht. Lees meer

Waar lever jij jouw bijdrage?

De Inloop is een sociale ontmoetingsplek waar mensen uitgedaagd worden om prettig en zinnig invulling aan de dag te geven door middel van een passend aanbod. Medewerkers en vrijwilligers van GGzE de Boei bieden dagbesteding en begeleiding. 

Dit betekent dat wij dagbesteding, lotgenotencontact, een luisterend oor in een gezellige ontspannen sfeer met professionele begeleiding bieden. 

In de Inloop bieden wij diverse activiteiten met ieder een eigen thema. 

We werken mensgericht en herstelgericht, dat wil zeggen dat we op elke manier proberen deelnemers te stimuleren in het kunnen groeien in een door hen gekozen rol of op zoek gaan naar een beter passende rol

Binnen dagbesteding wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een huiselijke sfeer, zodanig dat iedereen zich welkom voelt.

GGzE
Inloop Best
Leemkuilen 101 te Best

Jouw meerwaarde!

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks een lunch wil verzorgen voor de deelnemers bij De Inloop op donderdagmiddag. 

Wie ben jij?

Een vrijwilliger die wekelijks beschikbaar is, met respect omgaat met de doelgroep, kan samenwerken en afstemmen met collega’s, iemand die zelfstandig kan werken, van gezelligheid houdt en overzicht heeft om alles in goede banen te leiden.

Waarom GGzE?

Naast een vrijwilligersvergoeding bieden we jou ook deskundigheidsbevordering in de vorm van cursussen en e-learningmodules. Daarnaast biedt GGzE jou ook de mogelijkheid om werkervaring op te doen op een unieke werkplek.

Wij hechten veel waarde aan de fysieke en mentale fitheid van onze medewerkers. Daarom kunnen onze medewerkers kosteloos gebruik maken van o.a. mindfulness. Persoonlijke groei staat ook hoog in het vaandel.

Werken bij GGzE betekent ontplooiing en ontwikkeling in de breedste zin van het woord. GGzE laat mensen groeien!

Van belang om te weten

Op jouw eerste dag als vrijwilliger binnen GGzE dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd.

Enthousiast! Toch nog vragen?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je jezelf wenden tot Frank van Sambeek via telefoonnummer: 06-22596662.

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.